Afgelopen week was het weer eens tijd voor de grote Microsoft Ignite Conferentie. In plaats van een reis naar America hebben wij het digitaal kunnen bijwonen. En dan ook nog gratis.

Tijdens Ignite worden altijd belangrijke aankondigingen gemaakt. Sommige in lijn met onze verwachtingen. Andere hebben ze redelijk geheimgehouden.

Op het moment van de eerste Keynote worden een hele boel nieuwsberichten en blog posts door Microsoft gepubliceerd met alle aankondigingen en toelichtingen. Afhankelijk van je eigen interesses kun je de bijpassende Microsoft Tech Community, Twitter Accounts of Facebook Pagina’s volgen en je krijgt automatisch alles te zien.

Zo veel informatie

In onze wereld van Office 365 is het niet het ene of het ander. Als Office 365 beheerder is het belangrijk dat je ook van de updates van producten die nog niet in gebruik zijn weet. Misschien wordt net de ene feature geïntroduceerd waar je organisatie op heeft zitten wachten.

Gelukkig heeft Microsoft voor ons Het Grote Book of News gemaakt: één locatie met een samenvatting van alle belangrijke aankondigingen.

Dus neem alles goed door en kijk wat voor jouw organisatie interessant is.

Je kunt overigens ook alle sessies terugkijken via de Ignite Website.

Vind je het lastig om je er zelf door deze grote verzameling updates heen te werken?

Wil je liever tijdens een presentatie alles toegelicht krijgen en direct met een expert de afwegingen en mogelijkheden bespreken?