In het eerste jaar van verplicht thuiswerken hebben wij allemaal gedaan wat moest gebeuren. Wij hebben ons door de techniek heen gevochten en het beste ervan gemaakt. Maar ondertussen gaat het niet meer erom alleen even de Corona periode te overbruggen.

Belangrijk is nu om de langdurige verandering te ondersteunen waarin wij tijd en locatie onafhankelijk gaan werken. Het is tijd om de nieuwe vaardigheden en gewoontes verder te groeien tot een basis waarin onze gebruikers zich comfortabel, vertrouwd en veilig voelen met de nieuwe technieken.

(Gedeeltelijk) thuiswerken is here to stay.

In het Microsoft Lookbook heeft Microsoft een nieuwe Site Sjabloon voor Workplace Transformation toegevoegd. Deze kun je downloaden naar je eigen Office 365 SharePoint en waar nodig aanpassen.

  Het is een Site vol met kant en klaar materiaal voor je gebruikers zoals

  • Quick Tips
  • Een gevulde FAQ
  • Integratie met Learning Pathways voor video materiaal

  Voor beheerders bevat het

  • Configureerbare checklijsten
  • Instructies voor het opzetten van een Champion Programma
  • Inspiratie voor een Yammer Community
  En nog veel meer.

  De volledige omschrijvingen en instructies vind je op de Microsoft Tech Community.

  Zelf studie is niet voor ieder persoon voldoende.

  Sommige gebruikers vinden een traditionele cursus fijn waarin je als groep, gezamenlijk met een ervaren instructeur, kunt leren. Bekijk ons trainingsaanbod voor een selectie van cursussen die je aanvullend aan de Digitale Transformatie Site kunt aanbieden aan je gebruikers.